• /li>p>
  • /li>p>
  • /li>p>
  • /li>p>

--------------------------------------------------------------------

 

 

 

“Nieuw Topadresje in het Waasland”  Het Laatste Nieuws

“De hemel in’t klein” Uit Magazine
“The place to be” Steps Magazine
 
 

Beste Gast,

van harte welkom in ons casa-cosi nestje!   Graag delen wij met U onze passie voor interieur, wellness & Gastvrijheid

Dompel U onder in een wereld van écht genieten en relaxen, ver weg van alle stress.   Kortom: een betaalbaar plekje voor zowel zakenmensen, koppels, families, vrienden & vriendinnen of gewoon voor wat me-time!

Casa-Cosi heeft vier luxueuze gastenkamers, sinds kort kunnen onze gasten ook gebruik maken van een gasten lounge met volledig uitgeruste keuken, ideaal dus voor de lang-verblijvers.

Wenst u te genieten van een heerlijke massage, schoonheidsbehandeling of een echt wellnessarrangement?  Dan bent U bij ons aan het juiste adres! Kijk zeker ook eens tussen onze arrangementen (met of zonder overnachting), zelfs een Vespa of een luxesloep huren zijn mogelijk. 

Bij Casa-cosi kan je ook genieten van een private candelight dinner, een gourmet, kaascharcuterie of heerlijke tapasschotelBrunch en ontbijt op bed zijn ook mogelijk.  Sinds kort zijn er  speciaal voor zakenmensen steeds eenvoudige maar lekkere dagschotels beschikbaar.

In onze prachtige tuin met uitgestrekt zicht kan u zich na het zwemmen omkleden en zelfs douchen in onze authentieke Knokse strandkarren!  Je kan er heerlijk zonnen, gemeenschappelijk met de andere gasten of helemaal privé in onze afgesloten casa-cosi hoekjes met ligbedden. Zelfs een ontspannend jeu de boules spelletje is mogelijk!

Dankzij ons automatisch toegangssysteem kunnen wij U naast de gewone check in uren een heel flexibele check-in aanbieden. 

Casa-Cosi heeft ook een gratis privé parking en overdekte fietsen en motostalling.  We zijn gelegen aan prachtige fiets- en wandelroutes.  Langsheen de Durme kan je op 2 km het centrum bereiken met zijn gezellige marktplaats en vele restaurantjes en winkels. 

Lokeren is ook ideaal gelegen om een bezoekje te brengen aan Gent, Antwerpen, Brussel en zelfs Brugge en Knokke!

Casa-Cosi kan je ook huren als vakantiewoning met 3 of 4 slaapkamers. 

Wij kijken er naar uit U snel te mogen ontmoeten!

 

Heidi